Friday, February 14, 2014

9/2/2014


assalamualaikum :) haiip guys :) haha ..dah kenapa tetiba gambar aku muncul dulu ?*fefilingg mcm aku cantek jer kan ?ada aku kesah ?haha ..annoying jer muka aku kan ?

9/02/14 :)
god ! i fell so hepyy :) finally immaney boleh juga berkumpul baleq ..:)
walaupun miera takda :( pehh !sedeh ouhh  sedang berhikmat untuk negara katanya :)...btw leader immaney (iera ) tahniah okey :) ...akhirnya ..
kau juga yg laku dulu ..kau jaga dia leklok ehh ?jgn gegedik lagi ..aku kejar kau keliling kampung guna kayu nanty *hah! over sangat okey ...
okey aku takda benda nak cerita :) jum tgk immaney melaram dgn leader immaney :) sgtt laa kan ?
btw leader kami dah jadi tunang orang okey:) kami sama hepyy :) *kau nak ckp apa.ckp laa .itu jodoh dia kan ?dah tak pyah nak gegedik kutuk kami :) kau tak suka?mcm aku kesah ..kan ?
cuba jadi manusia yg berfikiran positif sikitt okey syg :)

                this is immaney leader :)
heee:) aku suka gilaa tenguk gambar niy ..aku terasa aku lagii comel dari iera haha.*.over okey maii ..mcm aku kesah sgtt kan ?

beloved adeq sangatt >< ! haha ,aku baru fefiling nak selfie ..dia pun nak jugak .mg takkan pernah aman time-ii mcm niy nak selfie kan ? 

wiiee .aku nampak gemuk kat sini ..acualy ,si yana nih nak pergi buatt ujian komputer sbenarnya :) sebap tu laa dia mcm simple gila :) *see..tgh mkn pun sempat nak ameq gambar ..wahh ,terasa mcm retisss oiii !*haa..over gilaa babeng siott kau .ada rasa nak baling aku pakaii kerusi tak ?

baju biru tu laa mak andam kamii :) dia laa yg tolong makeup en si iera niy :) nak suruh aku mg aku tak tahu apa laa ,,silap-ii jadi kaq limah lah kau iera oii ..
picca niy aku ameq katt w.chatt niniy ..kau nampak tak keburukan dan kehodohan muka aku tuu ?
kuajaa key ..kuajaaa ..aku syg kau lahh niniey .mementang kau comell dgn aida ..mcm niy laa immaney kan ?haha ..
haha..kau tguk aku balas dendam kat niniey ..sbenarnya dia tgh cuba selfie :) ttbe aku muncull kat blakang ..dia pun tak perasan ..haha :)


NO CAPTION PICCAA :) *tetap juga nak masuk kan ?



tgh best-ii bergambar ..tetiba iera kata nervous ..lahaii gegediknya laa ..ttiba jea kan ..tadi elok jer kau bergurau-ii senda ..ttbe nak gemuntar-ii pula ..patu si aida pula dapat tekx dari miera :)
haha.rindu ouh miera ..aku pun dgn rasa hepy nya terus call miera ..
firstt call ......tuttttuttt..tuuttt.tuutt ..okey tak jawap ..aku da semangat buad voice mail  niy ...
second call ..masih lagii tak angkat ..peh miera niy ..aku rasa mcm nak campak kau kat laut taw ..
okey lastt ..aku cuba call lgiey ..naseb beq dia angatt ..aku gn immaney lain bukan maen excitet dapat call dia ..sekali miera mcm takda perasaan jea :) key sedih gilaa ouh ...haha..tp dpt juga laa dgr miera tu gelak .dalama tak dgr si blur tu gelak-ii , ..last word miera ..
"NANTI KAU CALL BALIK ,AKU NAK CALL BAPAK AKU ..ttbe putus ..amboii miera ..aku rindu kau tahu tak ? atlist kau ckp laa kau rindu aku kea apa kan ?mementang ada crush baru kat sana :) lupa aku dah ehh ..
hmm :) btw aku tetap happy dgn immaney even miera n elis takda :) hepy sgt bila dapat kumpul baleq wlpun partner suma takda ..

last picture :) we are sibling ..:) btw buda kecik tu anak buah iera ,,kami nak bergambar dia pun sibuk :) 
thanx alot for all immaney family :)

p/s :wlpun byk cerita buruk psl kami yg kami dgr .kami tetap cool :) allah tu adill 
                                                                                                                                   immaney maii

No comments:

Post a Comment